Partners

The employee experience platform

Hur vi tar hand och stöttar våra medarbetare förändras, vi bygger mjukvara som gör det enklare att ta bättre hand om sina medarbetare.

Översikt

Varför bli partner till Hi Henry?


Dedikerad support

För dig: arje partner får en egen rådgivare som stöttar, introducerar och finns tillgänglig löpande.

För era kunder: Varje klient till er får tillgång till vår team som finns jobbar proaktivt med att hjälpa era kunder få ut maximalt värde utav tjänsterna.


Teknologi som jobbar åt dig

För dig: Erbjud dina kunder HR-verktyg i världsklass som gör det enkelt för dem att förbättra sin medarbetarupplevelse. Vi gör det enkelt för dig att erbjuda dina kunder, oavsett storlek, en tjänst som sparar dem tid och förenklar arbetet med engagemang, onboarding och offboarding.

För era kunder: Ett användarvänligt och molnbaserat verktyg med en användarupplevelse och support som sticker ut från mängden, till ett unikt pris.


Framtidssäkra ditt företag

För dig: Bredda ditt erbjudande och erbjuda dina kunder innovativ teknologi. Våra olika prismodeller gör det möjligt för dig som partner att både växa er portfolio och ert företag.

För era kunder: Mjukvara som gör det enkelt för dem att bygga en kultur och en organisation som står ut från mängden.

Redovisnings- & Teknologipartners

Exapndera ditt erbjudande genom vår HR teknologi. Vill du börja berätta för dina kunder om Hi Henry? Hör av dig idag och ta del av vårt förmånliga affiliate program.

HR Partners

Omvandla dina kunder till moderna arbetsgivare genom vår teknologi. Vill du börja berätta för dina kunder om Hi Henry? Hör av dig idag och ta del av vårt förmånliga affiliate program.

Vi kan hjälpa dig skala

Vi hjälper våra partners att skala sin verksamhet och hitta nya affärsmöjligheter.

Enkelt och användarvänligt

Våra kunder lyfter användarvänligheten och den korta lanseringstiden. Kom igång på dagar istället för månader.

Support i världsklass

Vi finns här under varje del utav resan och du kan veta att dina kunder får en support i världsklass.